M-tastic!

Jeugd-poporkest

M-tastic!
M-tastic! is het jeugd-poporkest van de muziekvereniging uit Meteren. In 2018 werd M-tastic! genomineerd voor de Jo de Gramprijs en won het orkest de Gerard Evers publieksprijs tijdens de cultuurprijsuitreiking van de gemeente Geldermalsen. Bekijk de promo op youtube. 

Bezetting
De bezetting van het orkest bestaat uit zangers en zangeressen, een ritmesectie (bas, gitaar, drums, toetsen), een groot aantal blaasinstrumenten en violen, maar in principe zijn alle instrumenten welkom. Iedereen die het leuk vindt om hedendaagse popmuziek te spelen is welkom. Jeugd is bij ons een zeer breed begrip, want ook volwassenen zijn welkom. En omdat alle muziek speciaal voor het orkest geschreven wordt, maakt het niet uit welk niveau je hebt. De partijen worden aangepast aan wat de muzikanten kunnen spelen. Dus of je nu al een aantal jaren ervaring hebt, of aan de start staat van je muzikale ontdekkingsreis, je bent welkom bij M-tastic!

Repertoire
De muziekkeuze richt zich op eigentijdse popmuziek van de laatste twee decennia. De muzikanten en zangers/zangeressen dragen regelmatig idee├źn aan voor nieuwe songs, waarmee de dirigent aan de slag gaat om er een mooi orkest-arrangement van te maken. Zo sluit de muziekkeuze perfect aan bij de wensen en mogelijkheden van de muzikanten, waarbij het plezier in het muziek maken voorop staat.

Dirigent
Het jeugd-poporkest staat onder leiding van Sylvie de Lyon. Naast dirigent van het jeugd-poporkest, speelt ze trompet/saxofoon in diverse orkesten en bands, en geeft ze muziekles.

Meespelen
M-tastic! repeteert wekelijks 18.45 tot 19.45 uur op de dinsdagavond in het dorpshuis van Meteren. Interesse om mee te spelen? Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom. Kom een keer kennismaken en meedoen. In overleg met de dirigent bekijken we wat de mogelijkheden zijn. 
Het inschrijfformulier is te vinden op onze downloadpagina.

VOLG ONS OP FACEBOOK, YOUTUBE EN INSTAGRAM

Best AI Website Creator